Mastery of ascension

Mastery of Ascension is de kunst van het stijgen in je energetische frequentie, je licht lichaam, naar een hoger individueel bewustzijn en het bijdragen in het stijgen van het collectieve bewustzijn.

 

Van 3D naar 5D.

Van een Mind gereguleerd bewustzijn, naar een Hart en hogerZelf bewustzijn.

Van Dualiteit naar Eenheid

Van Egoïsme naar Zorgzaamheid

Van Jaloezie naar Verdraagzaamheid

Van Polariteit naar Gelijkwaardigheid

Van Macht naar Respect

Van Voorwaardelijk naar Onvoorwaardelijk

Van Oordeel naar Mededogen

Van Angst naar Liefde

Van Haat naar Mededogen

Van Drama naar de Hemel op Aarde.

Je ziel incarneert in je lichaam, in dit leven bij geboorte en ontwikkelt vanuit het Dualiteit bewustzijn de levenslessen die besloten liggen in jouw doel, jouw leven hier op aarde. Tot het punt in je leven waarop verandering urgent wordt en de transformatie in jezelf zich in zet. Totdat de ziel je roept en het Universum je wakker schudt. In transformatie leer je de lessen van lage frequentie en je de lagere emoties transmuteren. In het proces van transformatie, verbreek je de circkel van je lagere zelf in de lagere frequentie en ben je niet langer alleen lineair verbonden bent met je systeem, via de Mind en de Body, maar ook quantum, via je emotionele lichaam, met je hart, je ziel en je energetische spirituele lichaam, met de verticale lijn verbinding tussen jou, de aarde en het Universum. Dan ontstaat na de incarnatie en de transformatie het proces van ascentie, omhoog naar het licht, naar liefde.

Liefde is geen gevoel. Je voelt je warm, je voelt boos, je voelt je verdrietig, je voelt je gelukkig, maar je voelt geen liefde …
Liefde is een staat van zijn: ik besta.
Je kunt ‘in’ liefde zijn, bijna op dezelfde manier waarop je afstemt op een radiostation. Je moet de juiste frequentie vinden. Maar de liefdesmuziek is eigenlijk altijd precies daar, ‘in de lucht’, wachtend tot jij er op af stemt.
Wanneer we boos of depressief zijn, zeggen we meestal: “Ik weet niet wat me overkwam, ik was” weg “van mezelf”. Om “in” liefde te zijn, betekent om in je centrum te blijven, geen moeite te doen, geen beweging, geen verandering te willen. Volledige acceptatie van wie en wat je bent. Elke poging om naar verandering toe te werken, daar meer of minder van te zijn, is niets meer dan de knop van je middelpunt af draaien.
Liefde is geen gevoel. Het is niet iets dat komt en gaat. Het heeft geen begin en geen einde. Het is jouw perceptie of vermogen om jezelf volledig te accepteren. Hoe meer aanwezig en in acceptatie je bent, des te meer is er liefde.
Wanneer je bereid bent om de ultieme liefde van je leven te ontmoeten, zul je beseffen dat je er altijd al bent geweest.

 

De weg is door elk hart, waar de ziel uiteindelijk zal kiezen om dat hart te volgen, opnieuw trouw aan jezelf.

 

De mens moet door die stadia van lessen en wil meer info, meer. De dorst naar kennis van de ‘oude’ ziel, laat langzaam een oud patroon van geloven in verleden, heden en toekomst los. De controle over een vals paradigma, met valse overtuigingen over het Zelf en over het leven op Aarde. In een proces dat langzaam ‘controle’ los laat, begint het NU-moment. Het NU-moment, die ruimte waar de magie wordt gepresenteerd door het Universum. Stap voor stap. Het is een proces … van het loslaten.

 

Tot het verstand eenvoudig kiest, stroomt, toestaat, zijn best doet zonder gehechtheid aan resultaat.

 

En de magie die zich op hogere frequentieniveaus bevindt, kan worden gezien, gehoord, ontvangen, gevoeld en vervolgens opgevolgd, één stap tegelijk. Geen toekomst, geen verleden, alleen het NU.

 

Je Hogere Zelf daalt af in je fysiekevorm, als de strijd met het ego intern en het drama om je heen gevoerd is,blokkades zijn opgeheven en er rust ontstaat in het Hier en Nu, kun je je zelf en het leven werkelijk accepteren, zien en voelen zoals het was en is.

 

Als de oude lage frequentie emoties zijn opgeruimd en je nieuwe emoties leert transmuteren ipv opslaan, is er ruimte om de energie van liefde door je heen te laten stromen. Liefde is geen emotie, liefde is energie, liefde is God, of hoe je dat zelf wilt benoemen. Altijd beschikbaar, maar die liefde wordt geblokkeerd door lage frequentie.

 

Als je Hogere Zelf energie  en werkt daar samen met je ziel en je fysieke en mentale lichaam.

 

Je wordt heel en bewust en straalt de energie en de essentie van je ziel uit; liefde in menselijke vorm.

 

Ascentie is individueel, maar ook een collectief proces, op het niveau de mensheid en op het niveau van deze planeet. In de evolutie staat niets stil en verandert altijd alles.

 

Ieder systeem evolueert en trilt op een bepaalde frequentie, afhankelijk van de energie in het veld, afhankelijk van het bewustzijn, afhankelijk van de vrije wil en de keuze.

 

Ook het collectieve bewustzijn op de planeet aarde verandert, door de verandering van de energie die om ons en de aarde heen ook weer evolueert. De verschuiving die op dit moment collectief plaatsvindt, gaat ook over het verschuiven van Mind naar het Hart. De samenleving wordt nu geconfronteerd met het effect van oude patronen en systemen die gericht waren op materie en ervaart tegelijkertijd een verschuiving in de jonge generatie die zich niet laat dwingen in die oude systeem wereld. Onderwijs, politiek, overal is beweging op dit moment. Deze nieuwe generatie met een nieuwe energie vraagt om een nieuwe wereld.

 

De 3D dimensie gaat uit van de illusie dat we ons aan elkaar moeten meten, in plaats van dat we allemaal uniek zijn en dat ik nooit, maar dan ook never hetzelfde zal kunnen, zien, horen, voelen. En dat dit juist het mooie is, omdat we allemaal vanuit een ander perspectief en talent een puzzelstukje hebben, een unieke vingerafdruk, waarmee we een andere afdruk op de wereld kunnen na laten. En er is geen goed en er is geen fout. Er zijn alleen levenlessen. En als we ze in dit leven niet leren, dan gaan we er in een volgend leven mee verder. Want er is geen dood en er is geen tijd. De evolutie is oneindig.

 

De vijfde dimensie herkennen we in een andere manier van leven:
hier en nu leven:

 

 • ervaren dat alles aan het licht komt
 • vrede hebben met alles en iedereen
 • weten dat alles en iedereen je spiegel is en dat je daarom niemand iets kunt verwijten of de schuld geven
 • beseffen dat iedereen in eigen tempo groeit en dat er niet zoiets bestaat als hoger of lager ontwikkeld
 • minder gehecht zijn aan bezit, aan materie in het algemeen en bezit delen
 • minder behoefte aan eten (is ook materie)
 • het gevoel en intuïtieals basis nemen, verstand en ego loslaten
 • jezelf in alles en iedereen herkennen
 • minder behoefte aan afleiding als tv, radio, computer, sociale media en dergelijke
 • geen uiterlijk vertoon
 • minder behoefte aan mentale studieboeken, dat is kennis van anderen
 • ziekte in groter verband gaan zien, weten dat het lichaam je vriend is en je wil helpen
 • meewerken aan een wereld waarin iedereen vrij is om zijn eigen talenten te gebruiken
 • zorgvuldig omgaan met de aarde en haar bewoners
 • niet meer nemen dan je nodig hebt

 

In de Ascentie Training leer je meer over het 5D bewustzijn, werk je aan je eigen voortdurende proces van ascentie en leer je hoe je hier invloed op hebt op alle lichamen.

 

De training is een vervolg op de transformatie training en vervolgt met kennis over het energetische systeem. Onderdeel van de training is het kennis maken met Reiki en het leren van Reiki 1 en 2.

 

Reset –Reconnect- RecreateyourSelf

Transformatie coaching 1 op 1

Transformatie training op locatie en in een online groep

Reset weekend

Ascentietraining (vervolg op transformatie training)

Mastery Opleiding (vervolg op Ascentietraining)

More information? Contact us!
Translate